Elke keer is het fijn om samen yoga te doen. Special voor kinderen tot groep 4 en hun ouders is er nu ouder-kind yoga. 1x per maand een leuk uitdagend yoga moment voor jullie samen. Wij-tijd zoals we dat noemen.

We doen oefeningen op speelse wijze, ontmoeten elkaar door eenvoudige massage en praten en luisteren samen. Vaders, moeders en kinderen allemaal op gelijke wijze, ondersteboven, rollend en gierend van het lachen. Met een zachtheid zoals de yoga die kent, vol respect en plezier. Neem je knuffel mee als je wil, die mag ook gewoon meedoen.

Bij de Ouder-Kind yoga kan je in de jungle slingeren als een aap. Of kruipen over de grond als een slang. En wanneer je samen met papa of mama heel sterk bent, kan je misschien wel vliegen of andere acrobaten-yoga doen. Wist je dat de bomen in het bos een mooie schuil plaats zijn voor vogels, insecten en andere dieren. Dat we deze bomen soms gebruiken om verstoppertje te spelen, maar ook om huizen mee te bouwen.
Tijdens de ouder-kind yoga doe je veel samen met je papa of mama en er is ook tijd voor ontspanning en eenvoudige massage. Daar geniet jij vast net zo veel van als papa of mama.

Doe je mee? Meld je dan aan voor de proefles op 13 november.
Vind je die erg leuk, dan ben je welkom in de vervolglessen op 20 november en 18 december 2021.

Kosten proefles: € 5,-
Vervolglessen € 15,- per keer of € 25,- per 2 lessen.
Locatie: Flow Uden, Nieuwe Markt 3c, Uden
#yogable #ouder-kind yoga #samen yoga doen #Yogablefacebook #flow-uden