Wie ben ik?

Ik ben Manon Steenbeek, geboren 1970 in Uden.
Sinds 2002 beoefen ik yoga. Yoga brengt me dichter bij mezelf en daardoor geeft het me helderder zicht op het pad des levens.
Daarnaast geeft het me rust en houvast in het dagelijkse leven.

Na 10 jaar yoga beoefenen, besloot ik, dat dit was wat ik graag wilde delen. Aandacht voor jezelf, om te komen tot je werkelijke kern.

Ik startte met het volgen van de Yoga docenten opleiding in Bilthoven. Inmiddels heb ik 6 jaar de Saswitha opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte gevolgd. Naast de 3 basisjaren volgde ik enkele modules als Adem en ademtherapie, Ayurvedische beginselen, Ayurvedische Massage, Anatomie en Fysiologie en Yoga en Meditatie, Yoga & Wijsbegeerte, en de specialisatie jaren Yoga voor doelgroepen, o.a. kinderen, jongeren en ouderen en Zwangerschapsyoga.

Sinds augustus 2012 geef ik les. En sinds augustus 2017 geef ik alle lessen vanuit Flow Uden in de heerlijk rustige yogazaal.

Hierin probeer ik je plezier mee te geven door de beleving van je werkelijke zelf. Aandacht en rust staan voorop in de lessen.

2 reacties

  1. Bianca de Wit

    Hoi Manon,

    Ik wil me samen met een vriendin aanmelden voor Start met Yogable. We weten nl. nog niet of yoga bij ons past. Ik heb in de agenda gekeken voor de lessen. Is er een mogelijkheid dat we op maandag avond mee kunnen doen?

  2. Albert diks

    Waarom was er vandaag dinsdag geen les?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© 2022 Yogable

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑